7 Μαρτίου 2011

Η κυβερνητική αναλγησία είναι πιθανόν από ώρα σε ώρα να δημιουργήσει τον πρώτο νεκρό απεργό πείνας.Την στιγμή που θεσμικοί παράγοντες όπως ο Εμμ. Καλοκαιρινός, πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και ο Γ.Μπασκόζος, αντιπρ. Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, με ανακοίνωση τους αναφέρουν πως:«Από ιατρική και ανθρωπιστική άποψη τα πράγματα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο. Χρειάζεται ευαισθησία, υπευθυνότητα και ευελιξία από την πολιτεία. Η απώλεια ανθρώπινης ζωής δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από τον πολιτισμό και τη δημοκρατική ευαισθησία του Ελληνικού λαού. Τώρα η κυβέρνηση μπορεί και πρέπει να δώσει λύση για να μη χαθεί ανθρώπινη ζωή. Με το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο μπορεί να παραχωρήσει άδεια παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους»,

δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια και πολιτικάντηδες, με πρώτον τον ανεκδιήγητο Πάγκαλο πάνε να ρίξουν τις ευθύνες στην Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης.
Στην ίδια ρότα και ο Ραγκούσης που μιλάει ότι «η ενθάρρυνση της αδιαλλαξίας είναι όχι μόνο ανεύθυνη, αλλά ολέθρια και εγκληματική».