26 Μαρτίου 2011

Νέο Πανελλαδικό άνοιγμα Διοδίων

ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΦΙΔΝΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ 27/3/11, στις 4:00μμ
στα πλαίσια της Κινητοποίησης ενάντια στα διόδια και του ανοίγματος όλων των σταθμών διοδίων της χώρας, που διοργανώνεται την ίδια ημέρα από το Πανελλαδικό Συντονιστικό Επιτροπών Αγώνα κατά των Διοδίων
Την Κυριακή 27/3/11 ανοίγουμε τα διόδια στους σταθμούς

(περισσότερα ραντεβού θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες): Μαλγάρων, ώρα 16:00 , Πολυμύλου (Εγνατία Οδός), ώρα 15:00 , Λεπτοκαρυάς, ώρα 15:00 , Μακρυχωρίου, ώρα 16:00 , Πυργετού, ώρα 16:00 , Πελασγίας, ώρα 16:00 , Μώλου, ώρα 16:00 , Τραγάνας, ώρα 16:00 , Θήβας, ώρα 16:00 , Αφιδνών, ώρα 16:00 , Μεταμόρφωσης (Αττική Οδός), ώρα 16:00 , Ελευσίνας (Αττική Οδός), ώρα 16:00 , Ισθμού, ώρα 16:00 , Ρίου, ώρα 12:00 , Νεστάνης, ώρα 16:00
Την Κυριακή 27 Μάρτη 3μ.μ. ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  Ειδικά στην Αττική οι ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” μαζί με τοπικά κινήματα και υλλογικότητες θα ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ απο Μαρκόπουλο μέχρι ΕΛΕΥΣΙΝΑ. Οι προσυγκεντρώσεις και οι ώρες που θα ξεκινήσουν και θα λήξουν οι δράσεις της Κυριακής 27 Μάρτη θα αποφασιστούν απο τις συνελεύσεις των Επιτροπών του κινήματος σε όλη την Ελλάδα και θα ανακοινωθούν έγκαιρα.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της 23/3/2011
του ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ
Την Κυριακή 27/3 ανοίγουμε τα διόδια
ΩΣ ΕΔΩ!
Η προσπάθεια της κυβέρνησης να βγάλει στην παρανομία το κίνημα των διοδίων έχει πέσει στο κενό. Μετά την κατάπτυστη τροπολογία, που κατέστησε την άρνηση πληρωμής διοδίων αδίκημα του ΚΟΚ, εξακολουθούν να είναι χιλιάδες οι οδηγοί που αρνούνται να πληρώσουν τα χαράτσια των εταιρειών. Αυτό που δεν κατάλαβαν οι κύριοι της κυβέρνησης και φίλοι των εργολάβων και των τραπεζιτών, είναι ότι όσοι αγωνίζονται για το δίκιο τους δεν θα υποχωρούσαν μπροστά σε έναν άδικο νόμο.
Στις 25/3 ο πρωθυπουργός θα πάει στις Βρυξέλλες για να εκχωρήσει ακόμα περισσότερα στις αγορές όπως εκχώρησε με άνεση και χωρίς προσχήματα τις βάσεις για να διευκολύνει την ωμή στρατιωτική επέμβαση στη Λιβύη. Εμείς δεν εκχωρούμε σε κανένα και πολύ περισσότερο σε μια παραπαίουσα τροϊκανή κυβέρνηση, το δικαίωμα να ορίζει τη νομιμότητα με βάση τα συμφέροντα των τραπεζών και να συνεχίσει να ξεπουλά τους δρόμους και το δημόσιο πλούτο της χώρας.
Εξάλλου τις επόμενες μέρες, αντιπροσωπεία του Πανελλαδικού Συντονιστικού θα επισκεφτεί το Ευρωκοινοβούλιο, στην προσπάθεια να θέσει παντού και με όλους τους τρόπους το παράνομο καθεστώς παραχώρησης των εθνικών δρόμων στις πολυεθνικές και ειδικά την κατάχρηση του δημόσιου χρήματος και το σκάνδαλο των συμβάσεων.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ