7 Σεπτεμβρίου 2010

Η Βεντέτα


Στα φανάρια Κηφισίας και Βασ. Σοφίας στην  είσοδο δηλ. για Μαρούσι, κάθε φορά που η εφημερίδα ΑΘΗΝΑΊΙΚΗ εκδίδει καινούργιο φύλλο ,εξελίσσονται σκηνές απείρου κάλους, που θυμίζουν φοιτητικές εκλογές παλαιότερων χρόνων ( για δημοτικές, ξεχάστε το, ασχολούνται μόνο "τα επιτελεία").  Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα  έχει δημοσιεύσει όχι και λίγα από τα κατορθώματα της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου, και υπάρχει μία ιδιότυπη βεντέτα μεταξύ Διοίκησης και εφημερίδας.

 Συνεργεία λοιπόν   της εφημερίδας μοιράζουν το φύλλο της εφημερίδας στα εισερχόμενα στο Μαρούσι  αυτοκίνητα, και συνήθως ταυτόχρονα , "αντίπαλα συνεργεία"  μοιράζουν διάφορα κείμενα που τα διαψεύδουν. Επειδή το πράγμα όμως άρχισε να γίνεται βαρετό, χθες παίχθηκε και νέο σώου. Αγανακτισμένη πολίτης - οπαδός της παράταξης που διοικεί το Δήμο - επιτέθηκε σχετικώς άκομψα  και προπηλάκισε αυτούς που μοίραζαν την εφημερίδα, κραυγάζοντας ότι " γράφει ανακρίβειες για το δήμαρχο". Το σώου είχε την πλάκα του, όμως τι της έφταιγαν οι άνθρωποι ,που στο κάτω-κάτω τη δουλειά τους έκαναν ?


  •  Μήπως το κλίμα δεν ανεβαίνει με τίποτα, και αλλάζει το (ανύπαρκτο) σκηνικό της πολιτικής αντιπαράθεσης βαδίζοντας προς τις Δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου ?
  •  Λέτε να δούμε τραμπουκισμούς αγανακτισμένων πολιτών, όπως στο  Δημοτικό Συμβούλιο  μήπως και συσπειρωθεί κανείς?