14 Ιανουαρίου 2011

Ημερολόγια Γκέμπελς vol.1

http://apneagr.blogspot.com/2011/01/vol1.html  
του Γεωργίου Α. Παπανδρέου,
Υποψηφίου Εθνικοσοσιαλιστή, Υπλγος Τάγματος Τεταρτοδρομιστών
Μάθημα (Εργαστήριο): «Διακυβέρνηση Τριτοκοσμικoύ Κρατιδίου»   (Γκρίχενλαντ)
Εξάμηνο Δ’, Εβδομάδα 66η

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ
Ορίστηκαν αυστηροί κανόνες στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου για τη χρήση των εκφράσεων «έθνος», «πατρίδα» και των παραγώγων τους, τουλάχιστον δέκα φορές ανά ομιλία. Ειδικά για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και τον επιτελάρχη της κομμαντατούρ (βλ. «υπουργείο προστασίας του πολίτη») ο αριθμός αυτός ανέρχεται στο είκοσι. Εξαιρετικές οι επιδόσεις των Επχία Παπουτσή και Δνέα Πεταλωτή, των οποίων οι αναφορές στο έθνος, την πατρίδα και τη θρησκεία, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.
   Συνελήφθη γνωστό αναρχικό στέλεχος του υπό...αμφίβολης νομιμότητας κομμουνιστογενούς κόμματος «Συνασπισμός» ως ύποπτος για τρομοκρατική δράση. Τα Τάγματα Ασφαλείας επέδειξαν αξιοσημείωτο ζήλο και προτείνω τρεις επιτελείς με το αίτημα της προαγωγής.

   Ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός της περιμετρικής ζώνης αποκλεισμού κατώτερων φυλών, με μεταλλικό γαλβανιζέ ηλεκτροφόρο πλέγμα Φ3, σειρά πολυβόλων MG3, σκύλων Κ13, θερμικών καμερών Siemens, όλων εισαγόμενων από τη Μητέρα Πατρίδα. Το έργο θα αναλάβει ο καμαράντ Μπόμπολας.

   Ελάχιστες εστίες συμμοριτισμού παρατηρήθηκαν στον τομέα των Σημείων Ελέγχου του Εθνικού Δικτύου Οδών και ειδικότερα με το διαβόητο αναρχοκομμουνιστή Γκλέτσο. Αναζητούνται οι κατάλληλες ποινές για την προσβλητική άρση μεταλλικής μπάρας τοποθετημένης από την καγκελαρία. Το επιτελείο προβληματίζεται περαιτέρω για την καταστολή των κινηματιών οδηγών λεωφορείων και τραίνων. Υπό μελέτη βρίσκονται αποτελεσματικές παραδοσιακές μέθοδοι επιβολής τάξης, όπως η φάλαγγα και το ηλεκτροσόκ γεννητικών οργάνων, αν και για την ώρα δεν θεωρείται απαραίτητη η χρήση τους.

   Επιτυχής ήταν η συνάντηση μου με τον Φον Λίμπερμαν, όπου και αναζητήθηκαν μοντέρνες μέθοδοι ελέγχου πληθυσμιακής αύξησης, εξολόθρευσης αλλόφυλων υπανθρώπων, απαγωγών και εξαφανίσεων. Προσαχθέντες Συμμορίτες: 34

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Στα πλαίσια της εργασίας «Έλεγχος Όχλου», αυτό το μήνα θα παραδοθούν τέσσερις κομματικοί ανθυποκλητήρες, πέντε αφισοκολλητές και δύο βοηθοί κομματάρχη στο δικαστήριο. Την υπόθεση έχει αναλάβει η διμοιρία ΣΔΟΕ, κατόπιν σχολαστικών οδηγιών ώστε να αποφευχθεί η ενδεχόμενη και άκρως επικίνδυνη διασπορά εσωτερικών πληροφοριών (χρηματισμοί, λίστα συνεργατών κ.λπ.) στις μάζες των υποτακτικών.

   Καθώς το ύψιστο καθήκον προς τον Σκοπό το απαιτεί, είμαι αναγκασμένος δυστυχώς να φανώ, κατ’ ελάχιστον δυνατόν, ασεβής προς το πνεύμα του Φύρερ μου. Προκειμένου να καταπνίξω τα ψήγματα κομμουνιστοσυμμοριτικής ανταρσίας αυτού του αηδιαστικά υπανάπτυκτου λαού, τον οποίον είμαι αναγκασμένος να διοικώ στη φάση αυτή της εκπαίδευσής μου, σκοπεύω να προβώ στην ακόλουθην βλάσφημη ενέργεια: Να υποστηρίξω ρηματικά τα αιτήματα για αποζημιώσεις των ευεργετηθέντων υπό του Ναζιστικού Στρατού, κατοίκων του Διστόμου. Λόγοι ανησυχίας ελάχιστοι. Υπάρχουν διαβεβαιώσεις ότι το αίτημα της Γκρίχενλαντ δε θα γίνει αποδεκτό από τους Εξοχότατους Δικαστές. Ευελπιστώ ότι όλα θα κυλίσουν ομαλά και κατόπιν σχεδίου, ώστε να μη μου ζητηθεί πίσω το παράσημο Κβαντρίγκα από την ΑΟΔΕ (Ανωτάτη Οικονομική Διοίκηση Ευρωναζιστών).

   Το ερχόμενο Σάββατο θα συμμετάσχω δι’ αντιπροσωπείας στον εορτασμό της αδούλωτης πλατείας του Αγ. Παντελεήμονα, όπου πανηγυρικό θα εκφωνήσει η καμαράντ Νικοπούλου. Ρόπαλα και μαχαίρια έχουν ήδη μοιραστεί στους Αγωνιστές.

ΕΠΑΙΝΟΙ

Εύφημος μνεία από τα έδρανα της Βουλής στον καμαράντ Παπουτσή (λοχαγός Τάγματος «Τελική Λύσις» Άδωνις Γεωργιάδης)