16 Ιουλίου 2009

ο .... "εμπορικός κόσμος"


papahrisanthouΚυρίες και κύριοι,


Αυτός είναι ο άνθρωπος που είπε στις 14.07.2009 ότι «κανείς δεν μπορεί με την παραπληροφόρηση να βάλει «φρένο» στην πρόοδο της πόλης» (πες με τουριστικό προορισμό) και προέτρεψε τον Δήμαρχο «να μην κάνει πίσω».


Είναι αυτός που υπεραμύνθηκε των θέσεων Πατούλη ότι ιδιαίτερα ωφελημένοι θα είναι και οι ιδιοκτήτες καταστημάτων της τοπικής μας αγοράς, αφού η αύξηση των επισκεπτών θα προκαλέσει αύξηση των πελατών τους και επομένως αύξηση των πωλήσεων και ότι ο χαρακτηρισμός της πόλης ως περιοχής τουριστικού ενδιαφέροντος θα είναι ένα βήμα μπροστά που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη και την αναβάθμιση του ιστορικού εμπορικού κέντρου.


http://www.maroussi.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=2239&cnode=319


Γιώργος Παπαχρυσάνθου: Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου


Απλά να το θυμόμαστε στο μέλλον.

Kastalia2009's Blog


http://kastalia2009.wordpress.com/2009/07/15/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CF%80%CE%B5-%CF%84%CE%B9/#more-1064
επειδή όμως υπάρχει και παρελθόν:Δεκέμβρης 2008


Ο κ.ΠΑΠΑΧΡΥΣΑΝΘΟΥ στην τηλεοπτική καμπάνια του ΕΣΑΜ στα δελτία ειδήσεων για το άνοιγμα των μαγαζιών στις 28/12, εμφανίστηκε γεναιόδωρος προς τους εργαζόμενους δίνοντας μεταφoρά του ΡΕΠΟ, 75%-μεροκάματο αργίας κ.α (αυτά δηλ.που λέει ο νόμος).


ΕΡΩΤΗΜΑ 1:- Πως σκοπεύουν να πληρώσουν οι έμποροι της περιοχής τις υπόλοιπες παραπάνω ώρες δουλιάς των υπαλλήλων για το εορταστικό ωράριο, και τα ρεπό που δουλέυτηκαν ;


ΕΡΩΤΗΜΑ 2: - Πως θα φαινόταν στον κ. Παπαχρυσάνθου η 24ωρη ελεύθερη λειτουργία των μαγαζιών, με 8ωρη συνεχόμενη βάρδια (χωρίς σπαστό ωράριο πρωί και απόγευμα) των εργαζομένων ;


Για τα υπόλοιπα δεν λέμε τίποτα, τα είπανε όλα οι άλλοι.

Να θυμίσουμε μόνο ορισμένες κατά καιρούς θέσεις του ΕΣΑΜ και του κ.Παπαχρυσάνθου:  • Πρώτα τους έφταιγαν οι Κινέζοι που άνοιγαν μαγαζία, και τους έπαιρναν τη δουλειά επειδή πουλούσαν φθηνότερα.


  • Μετά τους έφταιγε η εγκληματικότητα και η ελλειπής αστυνόμευση του εμπορικού κέντρου γι' αυτό είδαν με πολύ ικανοποίηση τη δωρεά οικοπέδου από το δήμο στην αστυνομία για να χτίσει"αστυνομικό μέγαρο" στο κέντρο.


  • Τώρα φταίνε οι διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Αυτό που δεν τους έφταιξε ποτέ είναι η πολιτική που συρικνώνει το λαικό εισόδημα, και δεν μπορεί ο κόσμος να ψωνίσει. Ετσι προσπαθούν να φάνε κι'αυτοί απο τα κομμάτια μας.


Ταυτόχρονα είναι και κατά του Mall και των μεγάλων.


Οχι πολύ φανατικά όμως.


Γιατί κατά βάθος θέλουν να γίνουν Mall αμα μεγαλώσουν !


http://voria-tis-athinas.blogspot.com/2008/12/blog-post_26.html