9 Φεβρουαρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: Συνεχίζεται το μπάχαλο στους παιδικούς σταθμούς.


Ενώ ο πρόεδρος των παιδικών σταθμών Κος Αντωνόπουλος σε κάθε εμφάνισή του σε παιδικούς σταθμούς δεν ξεχνάει να λιβανίσει τον Κο Πατούλη για το πόσο πολύ ενδιαφέρεται για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου και πόσο σημαντικοί είναι για αυτόν, αυτή τη φορά τα γεγονότα αποκαλύπτουν την πραγματικότητα. Γονείς από τον 8ο παιδικό σταθμό συγκεντρώθηκαν και παραβρέθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο για να καταθέσουν εγγράφως το πρόβλημα με την υπολειτουργία των παιδικών σταθμών. Έκπληκτοι ακούσανε τον Δήμαρχο να λέει οτι έχει να συζητηθεί κάτι πιο επείγον η πολεοδομία του Αμαρουσίου και τα 7.000.000 €, του προϋπολογισμού του έργου της ανάπλασης στου κέντρου. 

Μετά από αυτό πως μπορούν να μιλάνε ότι κάνουν έργο στους παιδικούς όταν κάθε μέρα κινδυνεύουν περίπου 1.000 από την έλλειψη προσωπικού όπως την διαμόρφωσε με τους χειρισμούς του ο Κος Πατούλης ? 

Με βάση παράκληση γονέα που μας έκανε την συγκεκριμένη καταγγελία καθώς και με βάση οτι δεν μπορεί να παίζει κάποιος με τα παιδιά μας σας καλούμε όλους την τρίτη στις 19.30 να παραβρεθούμε στο δημοτικό συμβούλιο και να ζητήσουμε την άμεση αποκατάσταση της ορθής λειτουργίας των παιδικών σταθμών .