14 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΟΚ - ΜΑΡΟΥΣΙ

Αγώνας για την Α1 (16η ΑΓ.)
Ημερομηνία: 14/2/2010
Ώρα: 19.00
Γήπεδο: ΠΑΟΚ

Χωρίς τέσσερις παίκτες έγινε η πρώτη προπόνηση του Αμαρουσίου , την επομένη του θριάμβου επί της Παρτίζαν στο ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας και ενόψει του δύσκολου κυριακάτικου αγώνα της Πυλαίας κόντρα στον ΠΑΟΚ.


Ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας , Γιάννης Μακρογιαννάκης έκανε υπερωρίες την Παρασκευή αφού ο Κώστας Καϊμακόγλου που υποφέρει από σπασμό στους ραχιαίους έκανε διπλή θεραπεία, ο Μπίλι Κις που ένιωσε μικροενοχλήσεις στο πόδι προφυλάχθηκε, ο Τζαμόν Λούκας συνέχισε τον συνδυασμό ατομικού προγράμματος και θεραπείας, ενώ δεν προπονήθηκε ούτε ο Λεβον Κένταλ. Ως εκ τούτου η προετοιμασία για το παιχνίδι εναντίον του «δικεφάλου γίνεται μετ’ εμποδίων.

Πιο αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Καϊμακόγλου. Το αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή θα αποφασιστεί το πρωί του Σαββάτου με γνώμονα το πώς νιώθει και κατά πόσο θα λάβει μέρος στην τελευταία προπόνηση.

«Περίμενα με λαχτάρα να επιστρέψω. Δούλεψα σκληρά όλους αυτούς τους μήνες. Είμαι διπλά χαρούμενος γιατί και έπαιξα σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι αλλά κυρίως γιατί η ομάδα μας έκανε άλλη μια μεγάλη νίκη στην Ευρωλίγκα. Είναι φυσικό να μου λείπουν παιχνίδια ώστε να βρω ρυθμό αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα τα καταφέρω» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Φάνης Κουμπούρας ο οποίος επανεμφανίστηκε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στους Μεσογειακούς Αγώνες και την εγχείριση χιαστών στη οποία υποβλήθηκε.