3 Φεβρουαρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΊΟΥ: όποιος κόβει πολλές πίτες...

Συνηθίζεται τέτοια εποχή, ο κάθε φορέας να κόβει την πίτα του, για να "πάει καλά η χρονιά”. Eίναι μια ευκαιρία πανηγυρικού απολογισμού, επαναδιατύπωσης αιτημάτων, στόχων και, επαφής με τα μέλη τους . Τώρα πως μπορεί να πάει φέτος καλά η χρονιά, είναι ένα ερώτημα. Όμως καλά κάνουν, λένε “είμαστε εδώ”, είναι τέλος πάντων  είναι μία συνήθεια, που την τηρεί ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Φέτος δε , που είναι και χρονιά δημοτικών εκλογών, όλοι οι ενασχολούμενοι με το άθλημα, ιδιαίτερα οι “δημαρχευάμενοι” βλέπουν όλες τις πίτες που παρευρίσκονται στην κοπή τους , σαν την πίτα της φωτογραφίας. Λογικό, καλά κάνουν κι ’αυτοί , εξ’ άλλου τους έχει γίνει δεύτερη φύση το άθλημα.

Σ’ αυτά τα πλαίσια έκοψε την πίτα του και το τοπικό υποκατάστημα του ΙΚΑ Αμαρουσίου, παρουσία των υπαλλήλων και της διοίκησής του . Σύμφωνα με πληροφορίες μας παρουσία και του δημάρχου της πόλης. Όμως όποιος κόβει πολλές πίτες, κάποια απ’ αυτές …..

Πάντα σύμφωνα με πληροφορίες μας, αυτή η πίτα δεν ήταν και τόσο νόστιμη. Λέγεται ότι κάποιοι από τους παριστάμενους υπαλλήλους, είχαν “έντονο διάλογο” με το δήμαρχο για το θέμα των πλεοναζόντων και τις λοιπές αντεργατικές μεθοδεύσεις στο Δήμο.

Όταν δε ο θιγείς Δήμαρχος αντέδρασε με ναπολεόντειο ύφος ( αυτό του δημοτικού συμβουλίου- τηλεοπτικού παράθυρου ) ανακαλέστηκε στην τάξη με την απίστευτη ατάκα:

Eδω δεν είναι ούτε ΤΖΑΝΙΚΙΣΤΑΝ, ούτε ΠΑΤΟΥΛΙΣΤΑΝ !

Τελικά αρχίζει να γίνεται παράδοση.
Οι πίτες στο Μαρούσι βγάζουν πολύ γέλιο!
http://voria-tis-athinas.blogspot.com/2009/03/blog-post_09.html