9 Φεβρουαρίου 2010

Eκδήλωση στην Ερυθραία ενάντια στα Διόδια

Η Πρωτοβουλία Αγώνα κατοίκων, πολιτών και εργαζομένων Βορείων προαστίων Ενάντια στα Διόδια, σας καλεί στην ανοικτή εκδήλωση - συζήτηση , την Τρίτη 9-2-2010 στις 7μμ στο Πνευματικό κέντρο Νέας Ερυθραίας ( βίλλα Κώστα) οδός Λουκή Ακρίτα 4 .

Θέμα : Η οργάνωση της πάλης μας Ενάντια στα διόδια που σκοπεύουν να βάλουν ακόμη και στην περιοχή μας.

Θα παρευρεθούν και θα μας ενημερώσουν μέλη του Πανελλαδικού  Συντονιστικού Επιτροπών Αγώνα Ενάντια στα διόδια.




ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ

Καταγγέλλουμε το απαράδεκτο και προκλητικό ξεπούλημα από την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ , των εθνικών μας δρόμων στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα. Αντιδρούμε γιατί οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι της χώρας μας , που έχουμε χρυσοπληρώσει την Εθνική οδό, από την φορολογία, τα τέλη κυκλοφορίας , τα τέλη στα καύσιμα και τα υπέρογκα διόδια τόσων χρόνων, καλούμαστε να πληρώσουμε εμείς τα έργα που είναι υποχρέωση του κράτους να κατασκευάσει και να συντηρεί δωρεάν για όλους τους πολίτες

. Πιστεύουμε ότι ο αγώνας μας είναι η μόνη εγγύηση για την νίκη μας. Η εταιρία ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΕ που εκμεταλλεύεται την εθνική οδό από την Μεταμόρφωση μέχρι την Λαμία πρόκειται να εγκαταστήσει σταθμούς διοδίων στους κόμβους Αγίου Στεφάνου - Κρυονερίου, Βαρυμπόμπης, Κηφισιάς
(Καλυφτάκη), Μεταμόρφωσης.
Το ήδη υποβαθμισμένο βιοτικό επίπεδο των εργαζόμενων πέφτει ακόμα χαμηλότερα από τα νέα διόδια . Τα διόδια πλήττουν όχι μόνο τους κατοίκους των γύρω περιοχών αλλά και όλους τους εργαζόμενους που αναγκαστικά χρησιμοποιούν την εθνική οδό.

Οι κάτοικοι , οι εργαζόμενοι και όλοι οι ενεργοί πολίτες αντιστέκονται και μέσα από αμεσοδημοκρατικές λαϊκές συνελεύσεις κλιμακώνουν τον αγώνα τους απαιτώντας:

-ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ -ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ -ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ.


Καλούμε τους κατοίκους της περιοχής μας , αλλά και όσους χρησιμοποιούν τους Εθνικούς δρόμους και θέλουν να παλέψουν μαζί μας ενάντια στα διόδια , για ελεύθερους δρόμους για όλους , χωρίς μπάρες και σύνορα, να έλθουν στις δράσεις που γίνονται σε όλη την χώρα και να πλαισιώσουν τις επιτροπές μας.  Είναι ένας αγώνας που μας αφορά όλους.

Πρωτοβουλία Αγώνα κατοίκων, πολιτών και εργαζομένων Βορείων προαστίων Ενάντια στα Διόδια

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ, ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 2/2 ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ,"ΝΕΑ ΟΔΟΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟΣ'' ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΩΡΟΥ 13 (ΥΨΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ) ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/2 ΚΑΙ ΩΡΑ 12:00,ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ EVEREST ΚΗΦΗΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΗΒΗΣ 11:30 ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ.