18 Φεβρουαρίου 2010

Αποχώρησε ο δήμαρχος και η διοίκηση από την εκδήλωση του Σωματείου


Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την συνέντευξη - εκδήλωση του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου, για το γνωστό πια ζήτημα των εργαζομένων. Παρόντες οι δημοτικοί Σύμβουλοι της μειοψηφίας, οι δημοτικές κινήσεις ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ και ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, και πολυμελής αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Δήμου, καθώς και ο Δήμαρχος κ. Γ. Πατούλης.

Στις τοποθετήσεις ( στις οποίες παρενέβησαν όχι λίγες φορές παριστάμενοι εργαζόμενοι) τονίστηκε από όλες τις πλευρές – εκτός φυσικά από τη διοίκηση – ότι το παραμύθι περί πλεονάζοντος προσωπικού έχει πια καταρεύσει, μιας κα εκατοντάδες νέες προσλήψεις με ελαστικές συμβάσεις γίνονται διαρκώς στο Δήμο. Κάλεσαν δε τη διοίκηση να πάρει πίσω την απόφαση για τους πλεονάζοντες.



Από όλες τις πλευρές τονίστηκε επίσης, ότι οι απολύσεις και οι διώξεις γίνονται αποκλειστικά με πολιτικά κριτήρια, στην προσπάθεια να φτιαχτεί η νέα γενιά όμηρων – πελατών – ψηφοφόρων της διοίκησης μέσα στους εργαζόμενους.

Οι εκπρόσωποι του Σωματείου δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν την διεκδίκηση για μόνιμη και σταθερή εργασία για τους εργαζόμενους στο Δήμο Αμαρουσίου.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου της Συγκοινωνίας κ. Σπύρος Μπουρνελές , ο οποίος είναι ανάμεσα στους 105 πλεονάζοντες και κατέχει επίσης το θλιβερό ρεκόρ να έχει επίσης  απολυθεί ανεπιτυχώς και από την προηγούμενη δημοτική αρχή, τόνισε χαρακτηριστικά:

”Τα Σωματεία θα πάνε την υπόθεση μέχρι το τέλος”.


Tην παράσταση έκλεψε για άλλη μια φορά ο δήμαρχος, ο οποίος ερχόμενος σε αντιπαράθεση με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στο Δήμο Αμαρουσίου κ. Ν.Καλλιμάνη , δήλωσε ότι προσεβλήθη και αποχώρησε από την εκδήλωση ακολουθούμενος από τους παρευρισκομένους αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους της μειοψηφίας.

Αλλάζουν οι καιροί. Κάποτε παραπονιόταν ότι δεν τον χειροκροτούσαν !