13 Φεβρουαρίου 2009

ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΕΪΤ ΝΤΙΠΑΡΝΤΜΕΝΤ

ΝΕΑ ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ

ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ

Η Δημοκρατική Συσπείρωση για τις Λαϊκές Ελευθερίες και την Αλληλεγγύη, καταγγέλλει με τον πιο έντονο τρόπο την προκλητική νέα επέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις της Χώρας μας, με την πρόσφατη Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την Ελλάδα.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ διαψεύδει με τον πιο αποστομωτικό τρόπο, όσους πίστεψαν, ότι η αλλαγή ηγεσίας του Λευκού Οίκου, θα άλλαζε και η πολιτική των ΗΠΑ.

Πράγματι το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, κατά την πάγια τακτική του, αφού ταυτίζει τους κοινωνικούς αγώνες και τις οργανώσεις του λαού μας με την τρομοκρατία, εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τις κινητοποιήσεις της νεολαίας και το πανεπιστημιακό άσυλο και αξιοποιώντας τη δράση των προβοκατόρων, στην ουσία ζητάει την κατάργηση του ασύλου.

Χαρακτηρίζει επίσης όλο το Κέντρο της Αθήνας (Σύνταγμα, Ομόνοια, Εξάρχεια, Αριστοτέλους, Πολυτεχνείο …), σαν επικίνδυνη περιοχή που πρέπει να αποφεύγεται, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν λαϊκές κινητοποιήσεις.

Καλούμε τη νεολαία και το λαό μας γενικότερα, να καταδικάσουν αυτή τη νέα επέμβαση και να δυναμώσουν τον αγώνα τους ενάντια στους τρομοκρατικούς μηχανισμούς και μεθοδεύσεις των ιμπεριαλιστών.

Αθήνα 4 Φεβρουαρίου 2009

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

http://www.dimsi.gr