1 Δεκεμβρίου 2008

Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΕ ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ

Αναδημοσίευση από το blog ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
http://ergazomenoi-sto-marousi.blogspot.com/

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ την προσπάθεια ορισμένων μελών της διοίκησης(επόπτες στον Οργανισμό Εργασίας)να διασπάσουν τον αγώνα των εργαζομένων।
Τώρα που το πρόβλημα κουβεντιάζεται σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο, τώρα που οι εργαζόμενοι προσπαθούν μέσα από τον αγώνα τους να αποκτήσουν το αυτονόητο
ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ τώρα αυτοί οι κύριοι (καλά παιδιά της διοίκησης όλοι),θέλουν να μας βάλουν σε περιπέτειες εσωστρέφειας।
Αυτοί οι κύριοι διαφωνούν με τα αιτήματα του σωματείου ?
Κι αν διαφωνούν ποιος είναι ο λόγος ?
Αυτοί οι κύριοι μετά την κρίση του Ιουνίου γιατί δεν ήταν υποψήφιοι ?
Γιατί τους έπιασε τώρα ο πόνος ?
Από ποιον πήραν εντολή την δεδομένη στιγμή
Αυτά τα ερωτήματα οφείλουν να τα απαντήσουν συνάδελφοι-ισσες।
Το Δ.Σ. καλεί όλους τους συναδέλφους να τους γυρίσουν την πλάτη όσο κι αν τους εκβιάσουν.Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συστρατευθούν μαζί με το Δ.Σ.του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου διεκδικώντας
ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΝΙΑΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ
Εκ του Δ.Σ.


Αυτά έλεγε το Σωματείο Εργαζομένων Δημου Αμαρουσίου σε ανακοίνωση του πριν κάνα μήνα,ενώ ο κ.Πατούλης κάνοντας τον Κινέζο ορκιζόταν ότι δεν παρεμβαίνει στα συνδικαλιστικά ζητήματα.Ξαφνικά όμως το υπό ίδρυση σωματείο καλεί σε συγκέντρωση με ομιλητή...τον....βρείτε τον...καλά μαντέψατε...ναι...ναι..... ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.
Τώρα ή κατάλαβε ότι σε δημοτικο συμβούλιο χειροκρότημα δεν παίρνει και πάει εκεί μπας και τον χειροκροτήσουν υποχρεωτικά ή σαν συνδικαλιστής που καυχιέται ότι είναι θέλει να αναλάβει και κάνα σωματείο εργαζομένων,το μόνο σίγουρο είναι ότι το μάνατζμεντ του ύπο ιδρυση σωματείου το έχει αναλάβει μόνος του,μιας και άπο τα τρία που υπάρχουν ούτε χειροκρότημα κατάφερε να πάρει πήρε ούτε να τα ελέγξει όπως έλπιζε.
Ας ξέρουν όμως όσοι εργαζόμενοι αναγκαστούν να παρευρεθούν στη συγκέντρωση,ότι αν εφαρμοστεί η "λύση σωτηρίας που τους προτείνει ο Δήμαρχος,στις μία Ιούλη θα είναι όλοι τους ανεργοι".

Ας τον ρωτήσει επίσης κάποιος από τους παρευρισκόμενους γιατί αποφεύγει την αυξομείωση του Οργανισμού με τις Δημοτικές Επιχειρήσεις,όπως επίσης αποφεύγει και οποιαδήποτε πολιτική απόφαση ότι οι εργαζόμενοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς αναγκες.