19 Δεκεμβρίου 2008

ΤΟ JUMBO ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ



Η εταιρεία JUMBO απέλυσε τον εργαζόμενο Νικολόπουλο Νίκο επειδή συμμετείχε στην πανελλαδική απεργία στις 10 Δεκέμβρη 2008.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Η εταιρεία JUMBO προσπάθησε να τρομοκρατήσει το συνάδελφο όπως και τους άλλους συναδέλφους απειλώντας τους ότι όποιος απεργήσει και τολμήσει να χαλάσει ¨το καλό κλίμα¨ της εταιρείας θα απολυθεί.
Οι συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενους στην εταιρεία JUMBO είναι συνθήκες ¨Νταχάου¨ .
Εξαντλητικά ωράρια, εντατικοποίηση, συνεχής τρομοκρατία και παρακολούθηση των εργαζομένων ακόμα και απαγόρευση συζητήσεων μεταξύ συναδέλφων.

Συνάδελφοι εργαζόμενοι στα JUMBO
Εργαζόμενοι καταναλωτές
Αυτές τις συνθήκες εργασίας επιβάλουν οι μεγαλοεργοδότες στο εμπόριο πατώντας πάνω σε νόμους της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ που έχουν ως στόχο την αύξηση της κερδοφορίας των επιχειρήσεων και την πλήρη εξαθλίωση των εργαζομένων.
Το κεφάλαιο και οι μεγαλοεργοδότες τρομοκρατούν τους εργαζόμενους για να περάσουν τις 65 ώρες εργασίας και την κατάργηση της Κυριακής αργίας, σύμφωνα με οδηγία της Ε.Ε. που ψήφισαν οι ευρωβουλευτές της Ν.Δ. του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ.

Συνάδελφοι εργαζόμενοι στα JUMBO
Συσπειρωθείτε στο σωματείο σας, το Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, με τη συλλογική μας δράση να σπάσουμε την τρομοκρατία στο χώρο εργασίας, να κατακτήσουμε το δικαίωμα μας στη σταθερή και μόνιμη εργασία, στη νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακής αργίας, στο 35ωρο-7ωρο-5θήμερο, στα 1400 βασικό μισθό.

Εργαζόμενε καταναλωτή
Ζητάμε τη συμπαράσταση σου, να ακυρωθεί η τρομοκρατική απόλυση του συναδέλφου από τα JUMBO, να σπάσουμε την τρομοκρατία στους χώρους εργασίας.

ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ