17 Δεκεμβρίου 2008

Vovos vs MAROUSSI








ΜΑΡΟΥΣΙ ... 82
ΡΙΓΑ ............77

ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ:

- ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΩΒΟ

* ΓΥΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΕ ΟΣΟΥΝ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ

- ΜΑΡΟΥΣΙ - ΒΩΒΟΣ - ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ

* ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ,
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ


Στα επιχειρηματικά σχέδια του ομίλου επιχείρησε να εμπλέξει , τους φιλάθλους της ομάδας μπάσκετ Αμαρουσίου , ο ιδιοκτήτης της ομάδας Α. Βωβός θεωρώντας τους ιδιωτικό στρατό, όπως άλλωστε όλοι οι “ Πρόεδροι” σε ανάλογες περιπτώσεις.

Όπως είναι γνωστό η κατασκευαστική εταιρεία του ομίλου, πρωταγωνίστησε στο κατασκευαστικό πάρτι που έγινε στο υπερτοπικό κέντρο στην Κηφισίας ,δίνοντας για καιρό στο Μαρούσι την “καλλιτεχνική ονομασία” VOVOPOLIS.
Δικαίως, γιατί το σημερινό δημαρχιακό μέγαρο, είναι δωρεά του ομίλου επί δημαρχίας Τζανίκου.
Oταν βέβαια το πάρτι τελείωσε και άρχισε το πραγματικό γλέντι (Ολυμπιακά έργα, MALL) ήρθαν στην περιοχή μεγαλύτερα μαγαζιά, και ο όμιλος μετέφερε τις δραστηριότητές του αλλού.

H νέα μεγάλη επιχειρηματική επιτυχία του ομίλου είναι η συμμετοχή του στο έργο της λεγόμενης διπλής ανάπλασης του Βοτανικού, έργο που σταμάτησε (προσωρινά όπως καταλαβαίνετε) το ΣτΕ.
Μετά από αυτή την εξέλιξη (εξέλιξη ρουτίνας ,θυμηθείτε το δικό μας MALL) επιστρατεύθηκαν οι εργαζόμενοι του εργοταξίου σε κινητοποιήσεις “απαιτώντας" να συνεχιστεί το έργο, και να αλλάξει η απόφαση του ΣτΕ.

Σ’ αυτή την κατεύθυνση θεωρήθηκε απολύτως φυσιολογικό η συστράτευση των φιλάθλων της ομάδας μπάσκετ του Αμαρουσίου στο πλευρό του προέδρου και του ομίλου. Στο χθεσινό ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Λετονική Ρίγα , έφεραν κουβαλητούς εργαζόμενους από το εργοτάξιο του Βοτανικού, επιδιώκοντας να εμφανίσουν τους φιλάθλους του Αμαρουσίου, δυναμικά υπέρ της κατασκευαστικής εταιρείας του προέδρου. Τα αποτελέσματα ήταν μάλλον φτωχά γιατί αμέσως μετά τον αγώνα οι καταστροφολογικές δηλώσεις ανασκευάστηκαν.

Μετά από αυτά με ενδιαφέρον αναμένεται ο σαββατιάτικος αγώνας της ομάδας.

Αν το κόστος για την παραμονή της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια της Α1, είναι η μετατροπή μας σε ιδιωτικό στρατό του κάθε προέδρου, η επιλογή μας είναι σαφής.

ΔΕΝ ΚΩΛΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Α2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ.