19 Δεκεμβρίου 2008

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: Πήρε το μήνυμα ....


Στι πνέυμα των ημερών, μετά τις πολυήμερες κινητοποιήσεις μαθητών,νεολαίας, και λαού για την εν ψυχρώ δολοφονία του Α.Γρηγορόπουλου, το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Αμαρουσίου, εκφράζοντας τις ανησυχίες της νεολάιας που διαμαρτυρήθηκε και διαδήλωσε, οργανώνει την παρακάτω εκδήλωση.
Αποκλειστικός χορηγός ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ.
Η παρακάτω πρόσκληση κυκλοφορεί στο Facebook.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων διοργανώνει την Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2008 και ώρα 20:00, εκδήλωση στο «Πολιτιστικό Κέντρο Γευστικής Ενημέρωσης» στη διεύθυνση Βορείου Ηπείρου 27 στο Μαρούσι (όπισθεν καταστήματος Γιαννόπουλος - Αγγελόπουλος στην Κηφισίας).
Σε ένα κλίμα οινοποσίας και ενημέρωσης θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε και να μοιραστούμε τους προβληματισμούς μας. Ο βασικός ομιλητής, οινολόγος κ. Χατζηνικολάου θα μας μιλήσει για την ιστορία του κρασιού, τις μεθόδους παραγωγής του, τους τρόπους φύλαξης του, τους συνδυασμούς κρασιών και εδεσμάτων κ.α. Στη συνέχεια, θα δοκιμάσουμε 4 διαφορετικούς τύπους κρασιών, αναλύοντας τα χαρακτηριστικά τους.
Καθ' όλη την διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Χατζηνικολάου θα δέχεται τις ερωτήσεις μας.

Τα έξοδα καλύπτονται εξ' ολοκλήρου από το Δήμο Αμαρουσίου!!!

Σημείωση
ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
ΤΟΥ 16ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ
Η παρακάτω ομάδα στο Facebook,έχει φτάσει ήδη 86.623 μέλη.

Παγκόσμια ομάδα
Είδος: Κοινού Ενδιαφέροντος - Πεποιθήσεις και Σκοποί

Περιγραφή: Το βραδυ της 6ης Δεκεμβριου 2008 περιπολικο του ΑΤ Εξαρχειων σταματα στη συμβολη των οδων Μεσολογγιου και Τζαβελλα. Οι ειδικοι φρουροι δεχονται λεκτικη επιθεση απο τον παρευρισκομενο κοσμο, και αποφασιζουν να βγουν απο το περιπολικο και να κινηθουν εναντιον τους. Ο ενας σηκωνει το οπλο του και πυροβολει 3 φορες απευθειας κατα του 16χρονου Αλεξανδρου - Ανδρεα Γρηγοροπουλου. Το παλικαρι δολοφονειται απο το "οργανο της ταξης". Οχι πια αλλη ανοχη στις κρατικες δολοφονιες, ισοβια για τον εν ψυχρω και χωρις προσχημα φονο. Δεν θα ανεχτουμε αλλη ατιμωρισια των ενοχων. 1980: Κουμης - Κανελλοπουλου, 2 νεκροι στη διαδηλωση για το Πολυτεχνειου, κανενας δραστης.
1985: Καλτεζας, 15 ετων. Αστυνομικος ονοματι Μελιστας πυροβολει πισωπλατα στη βαση του κρανιου και δολοφονει τον 15χρονο Μ. Καλτεζα. Ποινη: 2,5 χρονια με αναστολη, αθωωθηκε στο Εφετειο.
ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ, ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΙΣΟΒΙΑ!