8 Δεκεμβρίου 2008

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008 και ώρα 19.00, το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου στα πλαίσια της ετήσιας Γενικής του Συνέλευσης διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα :

«Εργασιακό ζήτημα στο Δήμο Αμαρουσίου : Εξελίξεις και λύσεις ».

με βασικό ομιλητή τον γνωστό Εργατολόγο κ. Αντωνακόπουλο και Νομικό Σύμβουλο του Σωματείου μας (συνεργάτης του γνωστού Εργατολόγου κ. Μητρόπουλου Α.)

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του κτηρίου ΚΑΨΗΣ στην οδό Κηφισίας και Πάρνωνος 10 Μαρούσι (όπισθεν Κηφισίας 80)

Στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν όλοι οι παρευρισκόμενοι για τις τελευταίες σημαντικές κινήσεις του Σωματείου μας σχετικά με την εξασφάλιση εργασίας των εργαζομένων στον Οργανισμό Εργασίας καθώς και για τις δυνατότητες που παρέχονται μέσα από το νέο θεσμικό πλαίσιο για την μονιμότητα της εργασίας των υπαλλήλων των Δημοτικών Επιχειρήσεων.

Σημειώνεται ότι καλεσμένοι στην εκδήλωση είναι ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, ο Αρχηγός της Αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και όλοι οι εκπρόσωποι αλλά και πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι των Δημοτικών Παρατάξεων της πόλης που με τις θέσεις αλλά και τις σημαντικές ενέργειες τους συμβάλλουν ουσιαστικά στην επίλυση του εργασιακού ζητήματος στο Μαρούσι.