8 Ιανουαρίου 2010

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ


Η Δημοτική κίνηση «ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ», θέλει να επισημάνει ως θετική την απόφαση της Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου, να ονοματοδοτήσουν, ανώνυμη οδό στο Σωρό ως οδό “ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ”.

Με τον τρόπο αυτό τίμησαν την ανθρωπιά του και τους αγώνες του για μια πόλη με καλύτερη ποιότητα ζωής για τους κατοίκους της, αναπτυσσόμενη με σεβασμό στο περιβάλλον, κοινωνικά πιο δίκαιη.


Τίμησαν ακόμα τις ακούραστες προσπάθειές του για να εμπνεύσει την νεολαία με αγάπη στον αθλητισμό όχι μόνο σαν μέσο σωματικής άσκησης αλλά και καλλιέργειας πνεύματος ομαδικότητας, αλληλεγγύης στην κοινή προσπάθεια για κατάκτηση στόχων.

Επιβράβευσαν την αδιαπραγμάτευτη επιμονή του για προστασία των ελεύθερων χώρων, τη διαφάνεια και την εντιμότητα στη διαχείριση του δημόσιου συμφέροντος και των οικονομικών του Δήμου.

Η Δημοτική κίνηση «ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ» υπενθυμίζει στη Δημοτική Αρχή και ζητάει να υλοποιηθεί το αίτημα, πολλών συλλόγων της πόλης μας, για τη μετονομασία της πλατείας Καρπαθικών σε «Πλατεία ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ» ή η επιθυμία των φίλων, συγγενών του και πλήθους συμπολιτών μας, για ονομασία του καινούργιου γυμναστηρίου στην Κοκκινιά ως «Γυμναστήριο ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ».

Οι αγώνες του αγαπητού μας Δημήτρη εξακολουθούν να παραμένουν πάντα επίκαιροι και να μας εμπνέουν στη δράση μας. Αποτελούν πολύτιμη παρακαταθήκη για τη νεολαία και δείχνουν πως τίποτα κοινωνικά δικαιότερο, πολιτικά δημοκρατικότερο και οικολογικά ανώτερο δεν καταχτιέται χωρίς κοινωνικούς αγώνες, συλλογικότητα και ανθρώπινη αλληλεγγύη ανάμεσα στους πολίτες που αγωνίζονται για ένα καλύτερο μέλλον.


Μαρούσι 06/01/2010