17 Ιανουαρίου 2010

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ανοίγματος των διοδίων Αφιδνών


http://diodiastop.blogspot.com/2010/01/blog-post_2487.html
Η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων & Κατοίκων Β.Α. Αττικής, που πρωτοστατεί στις κινητοποιήσεις στα διόδια Αφιδνών και συμμετέχει στο Πανελλαδικό Συντονιστικό Επιτροπών Αγών κατά των Διοδίων, πραγματοποίησε, την Τρίτη 12/01/10, ανοιχτή γενική συνέλευση με την παρουσία μεγάλου αριθμού ατόμων από όλη την Αττική και αποφάσισε:
- Την έκδοση δελτίου τύπου.
- Τη μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή προσεχώς, με συμμετοχή πολιτών από όλη την Ελλάδα, την επίδοση ψηφίσματος και παραχώρηση συνέντευξης τύπου.
- Τη στήριξη και παρακολούθηση των προσφυγών που έχουν γίνει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, από πολίτες, φορείς, Δήμους και Κοινότητες από όλη τη χώρα, ενάντια στις Συμβάσεις Παραχώρησης.
- Τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ανοίγματος των διοδίων Αφιδνών την Κυριακή 17/01/10 στις 12:00 και το πανελλαδικό άνοιγμα όλων των διοδίων σε συντονισμό με τις υπόλοιπες επιτροπές την Κυριακή 24/01/10.
- Την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων πανελλαδικά και τη στήριξη και μαζικοποίηση της καθημερινής πρακτικής “Δεν πληρώνουμε διόδια σε όλη την Ελλάδα”.


ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ

ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΡΟΜΩΝ

  
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΔΙΑ

  ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΟΡΕΩΝ & ΚΑΤΟΙΚΩΝ Β.Α. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ


 Κορνάρουμε συνεχώς στα διόδια –δείχνουμε την αντίδρασή μας!
Όποια διόδια έχουν μπάρα σταματάμε δηλώνουμε ότι αρνούμαστε να πληρώσουμε πλησιάζουμε την μπάρα και αρχίζουμε να κορνάρουμε …..!
Αντίδραση που βλέπουν οι άλλοι οδηγοί και καταλαβαίνουμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας στον αγώνα αυτό!