19 Ιανουαρίου 2010

Βαριές κατηγορίες και διάταξη (προεκλογικής) μάχης

Αήθης η επίθεση του κ.Κλαπάκη στη δημοτική κίνηση ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Κλαπάκης διεκδικεί για τον εαυτό του το μονοπώλιο της γνώσης, της συνέπειας, της εντιμότητας και της αγωνιστικότητας. Είναι βεβαίως δικαίωμα του να πιστεύει ό,τι θέλει για τον εαυτό του, αλλά και δικαίωμα των υπολοίπων, στους οποίους απευθύνεται, να χαμογελούν με συγκατάβαση.
 Οι συκοφαντίες απέναντι στον επικεφαλής Δημοτικής μας Κίνησης Λευτέρη Μαγιάκη μας προκαλούν θλίψη και αποκαλύπτουν μιαν ανήθικη πρακτική που είναι σε πλήρη αντίθεση με τις διακηρύξεις της παράταξης του.
 Καλούμε λοιπόν τον κ. Κλαπάκη, να παρουσιάσει το κομμάτι της πίτας των ρουσφετιών που έλαχε στον κ. Μαγιάκη, διαφορετικά θα είναι ένας κοινός συκοφάντης.
ολόκληρη η ανακοινωση:
 http://www.kontrastonkairo.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=170&Itemid=41


ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ " Για Ένα Νέο Μαρούσι"


Απαραδεκτη , κακοπροαίρετη και με πολλά ερωτηματικά η προσωπική επίθεση εις βάρος του Κλαπακη Δορυλαου από τον στηριζόμενο από τον Συνασπισμό , Δημοτικός Συνδυασμός < Κόντρα στο Καιρό >

 Όλοι, όσοι, παρακολουθούν τα κοινά γνωρίζουν ότι ο συνδυασμός μας απέναντί του έχει ΜΟΝΟ την Διαπλοκή και την Διαφθορά.
 Στις μακρόχρονες και καθημερινές αποτελεσματικές και καρποφόρες για το καλό της πόλης προσπάθειές μας δεν έχουμε αντιπάλους πρόσωπα αλλά πολιτικές πρακτικές και συνδυασμούς που άμεσα ή έμμεσα (κυρίως αυτό) στηρίζουν την παρανομία και την διαπλοκή.

ολόκληρη η ανακοινωση
http://kastalia2009.wordpress.com/2010/01/12/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b4%cf%85%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%83-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%83%ce%b9%ce%84%ce%84/#more-4700