26 Ιανουαρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: Καήκαμε στο χυλό ...«Είναι πολύ νωπά για να ξεχασθούν», αρθρογραφεί κάποιος/α Α.Β. στο τελευταίο «Αθμόνιο Βήμα» και προσπαθεί να μας εξηγήσει τι είναι Βιοκλιματική Ανάπλαση και γιατί δεν πρέπει να αντιπολιτευόμαστε τη διοίκηση Πατούλη για τον τρόπο που θα γίνει αυτή.

Ακριβώς, επειδή είναι πολύ νωπά για να ξεχαστούν, εμείς δεν ξεχνάμε τις ολοσέλιδες καταχωρίσεις του Αθμόνιου Βήματος (και των άλλων τοπικών) επί εποχής Τζανίκου, που διαφήμιζαν πόσους βαθμούς θα πέσει η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης με τους βιοκλιματικούς κυβόλιθους. Κι όμως σήμερα λοιδορούμε και επιχαίρουμε που ο κ. Πατούλης τους κατάστρεψε (άλλο ένα έξοδο στην πλάτη μας, ενώ έπρεπε να καταλογιστεί στους τότε υπεύθυνους) για να τοποθετήσει άσφαλτο και να κάνει διαμπερή τη κυκλοφορία στο κέντρο, ενώ τότε όλοι το αποφεύγαμε (άλλο θέμα).
Γιατί λοιπόν, θα πρέπει να πιστεύουμε σήμερα τον κ. Πατούλη και το Γραφείο Τύπου και τους «ανώνυμους» αρθρογράφους του για τον τρόπο που διαχειρίζεται τα νέα βιοκλιματικά κλπ;
από το blog  http://maroussiotis.blog4u.gr/
(φωτό δική μας)