27 Νοεμβρίου 2009

Οι πρώτες χώρες που απαγορεύουν το εμβόλιο!


Αποκαλυπτικό άρθρο
της Le Monde - Diplomatique

Τις υποψίες και επιφυλάξεις που κατά καιρούς διατυπώνει το NEW DEAL, σχετικά με τον ύποπτο ρόλο των φαρμοκοβιομηχανιών πίσω απ' τους ιούς που προκαλούν πανδημίες και θέτουν σε συνεγαρμό τη διεθνή κοινότητα, ενισχύει το άρθρο της Le Monde - Diplomatique - το οποίο εντοπίσαμε και το αναδημοσιεύουμε...


 Οι πρώτες χώρες που απαγορεύουν την χορήγηση εμβολίων για την γρίπη - απάτη είναι η Νέα Ζηλανδία, Σκωτία, Ιρλανδία, Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Ολλανδία, Σουηδία και το Μεξικό.


 Για να πουληθούν τα φάρμακά μας πρέπει να εφεύρουμε αρρώστιες». Στα μέσα του Σεπτέμβρη του 2005 έγινε στην Μάλτα μία Πανευρωπαϊκή Ιατρική Σύνοδος για την γρίπη με χορηγούς τις εταιρείες παραγωγής αντιγριπικών εμβολίων και αντιϊκών φαρμάκων. Μεταξύ αυτών και η Roche.  Εκεί από τα χείλη του γενικού διευθυντή του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ) ανακοινώθηκε επίσημα ότι: «Δεν γνωρίζουμε πότε, αλλά μία πανδημία γρίπης αναμένεται να πραγματοποιηθεί.


 Λείπει μόνον μία συνθήκη για την πραγματοποίηση αυτού του γεγονότος, ένας ιός ικανός να μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο».  Επίσης είπε ότι «ο αντιγριπικός εμβολιασμός συνιστάται, διότι θωρακίζει τον οργανισμό και σαν ψυχολογική συνήθεια». Δηλαδή το κοινό εμβόλιο κατά της γρίπης αν και δεν βοηθά ιατρικά, βοηθά ψυχολογικά, ως placebo-ψευδοφάρμακο δηλαδή.