13 Νοεμβρίου 2009

Εκσυγχρονίζονται οι χαφιέδες


Η είδηση είναι απόλυτα καρατσεκαρισμένη, αν και δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως, απ’ ότι ξέρουμε.    Ο Χρυσοχοϊδης, αποδέχτηκε εισήγηση των πρακτόρων του κλιμακίου του FBI, που βρίσκετε στην Αθήνα για να «συνδράμει στις έρευνες κατά της τρομοκρατίας» και ιδρύει στο υπουργείο του υπηρεσία … χάκερς.

 Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες στην υπηρεσία αυτή θα προσληφθούν 42 άτομα, πολύ καλά γνώστες του διαδικτύου, θα εκπαιδευτούν από ξένους πράκτορες και θα έχουν αντικείμενο την συλλογή πληροφοριών και την παρέμβαση σε ιστότοπους (blogs και ιστοσελίδες αντιπληροφόρησης).

 Για τα καθήκοντα που θα αναλάβει αυτή η νέα υπηρεσία θα επανέλθουμε πιο αναλυτικά όταν συγκεντρώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

 Αυτό που γνωρίζουμε τώρα είναι ότι ο υπουργός Καταστολής έχει ρθει σε επαφή με τον Σφακιανάκη, της υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος, ο οποίος του παραχώρησε ένα άτομο που μέχρι τώρα είχε υπό τις διαταγές του ο οποίος ανέλαβε να στελεχώσει την υπηρεσία. Πρόκειται για έναν τύπο απ’ τα ιδρυτικά μέλη της εταιρίας παρόχων Ιντερνετ ΕΕΧΙ (το όνομα του το γνωρίζουμε αλλά για ευνόητους λόγους δεν το κοινοποιούμε) που εδώ και χρόνια παρέχει τις υπηρεσίες του στην Κατεχάκη.

 Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες έχει παραγγελθεί εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας ύψους 1,5 εκατ. Ευρώ ενώ αναζητείται χώρος στο υπουργείο που θα στεγάσει τα «ηλεκτρονικά μάτια» του Χρυσοχοϊδη.

 Αφού το πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας, σύμφωνα με τον Χρυσοχοϊδη και τους πράκτορες του FBI, είναι η έλειψη αστυνόμευσης στα blog και στις ιστοσελίδες αντιπληροφόρησης …..

από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ: Εκσυγχρονίζονται οι χαφιέδες

Υ.Γ:  ... ε,  ρε Mαρουσάρα, πόσο μπροστά είμαστε ! Μήπως μπορεί να μετακινηθεί στη νεοσύστατη υπηρεσία, κάποιος από το (μη) πλεονάζων προσωπικό του 3ου ορόφου, που έχει και  την ανάλογη εμπειρία ?